Ongewenste witte, rode en grijze haren

Heeft u hinder van blonde, grijze of rode haren? Door elektrische epilatie kunnen deze verwijdert worden bij een van de aangesloten praktijken. Elektrische epilatie zorgt, net als laserontharing, dat ongewenste haren definitief verdwijnen. Elektrische epilatie kan worden toegepast in het gezicht,op lichaamsdelen en op huidtransplantaten.

Elektrische ontharen is het definitief ontharen door middel van stroom. Hierbij wordt een naaldje langs de haar in de huid geschoven naar de haarfollikel. Het naaldje geeft warmte af, zodat de haarfollikel wordt vernietigt. De haarfollikel moet een aantal seconden behandeld worden. Na elke behandeling worden de haren dunner en zwakker waardoor ze uiteindelijk verdwijnen.

Na de behandeling kan de huid wat rood zijn en kan er zwelling ontstaan. Dit zal na enkele uren wegtrekken. Verder is het van belang dat voorafgaand aan de behandeling de haren niet worden geëpileerd of geharst. Alleen zichtbare haren kunnen behandeld worden met deze methode. Tussen de behandelingen door mogen haren wel geschoren of geknipt worden. Houdt er wel rekening mee dat u dit niet 1 of 2 dagen voor de behandeling doet, omdat de haren dan te kort zijn om de behandeling effectief uit te voeren. Tevens is het belangrijk dat 24 uur na de behandeling het contact vermeden wordt met de sauna en zon.

Contra indicaties

  • Zwangerschap en borstvoeding
  • Epilepsie
  • Actieve koortslip (wanneer deze zich in het behandelgebied bevindt)
  • Keloïd of hypertrofische littekens ((abnormale toename van littekenweefsel in de huid)
  • Ontstekingen die aanwezig zijn in het behandelgebied
  • Niet-intacte huid (wanneer de huid open is door een (schaaf)wond(je) in het behandelgebied

Vestigingen

Klik op de onderstaande vestigingen om te kijken waar u terecht kunt voor de behandeling van ongewenste witte, rode of grijze haren:

Inhoudsopgave

Vragen?

Bespreek uw vragen 
met één van onze therapeuten.
Maak een afspraak voor een 1e consult:
gratis en vrijblijvend.

Stel uw vraag online