Diode LightSheer laser

Heeft u een hekel aan scheren, waxen of epileren? Laat dan uw haren laseren met de Diode LightSheer laser. Laserontharing bespaart u dagelijks een hoop tijd, en geeft een mooie, gladde huid.

Voordelen van ontharen met Diode LightSheer

Hoe werkt de Diode LightSheer laser

De Diode LightSheer is een laser waarbij gebruik wordt gemaakt van een laserstraal met een golflengte van 810 nanometer. De energie van de laserstraal wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en het wordt dan omgezet in warmte. Deze warmte zorgt voor vernietiging van de haarwortel, zodat er geen nieuwe haar meer kan groeien.

De Diode LightSheer is een uitermate doeltreffend laserapparaat, waarmee tot en met Fitzpatrick huidtype 4 kan worden behandeld. Haren mogen voorafgaand aan de behandelingen met deze laser geschoren worden. Spreek dit indien geweest van tevoren met de huidtherapeut af.

LightSheer Diode Laser - behandeling

Tijdens- en de behandeling

Daarnaast is het belangrijk om voor de intake de haren wel te laten staan, zodat de huidtherapeut weet met welke haren zij te maken heeft. Op basis hiervan kunnen de juiste instellingen worden bepaald zodat de behandeling direct effectief is. Daarnaast geldt, zoals bij al onze lasers: gedurende de behandelkuur de huid goed beschermen met minstens SPF30. Herhaal dit ook gedurende de dag.

Resultaat laserbehandeling

Inhoudsopgave

Vragen?

Bespreek uw vragen 
met één van onze therapeuten.
Maak een afspraak voor een 1e consult:
gratis en vrijblijvend.

Stel uw vraag online