Werkwijze

De werkwijze van de aangesloten praktijken bij het eerste consult en behandeling is als volgt:

Eerste consult

Voordat er wordt gestart met het behandelen, vindt er een intakegesprek plaats met één van onze huidtherapeuten. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Tijdens de intake wordt uw relevante medische geschiedenis besproken om erachter te komen of er eventueel sprake is van een contra-indicatie, waardoor het behandelen niet (direct) gestart kan worden. Indien er geen contra-indicatie aanwezig is kan er tijdens de intake een proefflits worden gezet op de huid. Deze proefflits is bedoeld om u kort te laten ervaren hoe het ontharen met de laser voelt. Tegelijkertijd kan de huidtherapeut zien hoe uw huid en haren reageren op de flitsen van de laser om zo de juiste instellingen voor uw huid- en haartype te bepalen. Ook zullen er met uw toestemming foto’s worden gemaakt van het behandelgebied zodat de afname van de behandelde haren goed in kaart gebracht kan worden wanneer u gaat starten met laserontharing.

Aan het einde van het intakegesprek stelt de huidtherapeut in samenspraak met u een behandelplan op. Voordat de behandeling van start gaat tekent u akkoord middels een informed consent. Hiermee geeft u akkoord op het behandelplan en de daarbij behorende voor- en nazorg.

Wat neemt u mee tijdens uw eerste afspraak?

Wij vragen u in ieder geval uw zorgpas, identiteitsbewijs (rijbewijs, ID-kaart of paspoort) en indien van toepassing uw verwijzing mee te nemen. Neem ook uw medicatie overzicht mee, er zijn medicijnen die van invloed kunnen zijn op uw behandelplan.

Behandeling

Indien u akkoord gaat met het voorgestelde behandelplan wordt er een afspraak ingepland voor de eerste behandeling. Tijdens de (eerste) behandeling geeft de huidtherapeut duidelijke uitleg over de handelingen die zij uitvoert.

Inhoudsopgave

Vragen?

Bespreek uw vragen 
met één van onze therapeuten.
Maak een afspraak voor een 1e consult:
gratis en vrijblijvend.

Stel uw vraag online