Alexandrite Quanta Da Vinci laser

Heeft u een hekel aan scheren, waxen of epileren? Laat dan uw haren laseren met de Alexandrite 755nm laser bij een van onze aangesloten praktijken. Laserontharing bespaart u dagelijks een hoop tijd, en geeft een mooie, gladde huid.

Voordelen van ontharen met Quanta Da Vinci:

Hoe werkt de Quanta Da Vinci?​

De Quanta Da Vinci maakt gebruik van de Alexandrite 755 nanometer laser, de gouden standaard voor het reduceren van ongewenste haargroei bij lichte huidtypes.

Tevens beschikt de Quanta Da Vinci over een koelsysteem die verwerkt zit in de behandelkop, hiermee wordt tijdens het behandelen de huid direct gekoeld om de verhitting in de huid te beperken en de behandeling aangenamer te maken. Door de koeling van de opperhuid wordt de kans op verbranding geminimaliseerd.

Quanta Da Vinci Laser

Om effectief te kunnen behandelen is het voor deze laser van belang dat de haartjes zichtbaar zijn tot ⅔ mm op de huid. Op deze manier kan de reactie van de haren op de laser goed worden gemonitord zodat de meest optimale behandeling kan worden uitgevoerd.

Tijdens- en na de behandeling

Laserontharing met de Quanta Da Vinci is niet pijnloos, maar door de koeling zal de behandeling nauwelijks pijnlijk worden ervaren. Het gevoel is te vergelijken met een elastiekje die tegen de huid aanschiet of een speldenprikje. Tijdens de behandeling komt er veel warmte in de huid wat ook kan zorgen dat de huid warm aanvoelt. Na de behandeling kan de huid gekoeld worden met een coldpack om verlichting te geven.

Het is belangrijk om voor de intake de haartjes te laten staan, zodat de huidtherapeut de haarstructuur kan beoordelen. Op basis hiervan kunnen de juiste instellingen worden bepaald zodat de behandeling direct effectief is. Daarnaast geldt, zoals bij al onze lasers: gedurende de behandelkuur de huid goed beschermen met minstens SPF 30. Herhaal dit om de twee uur gedurende de dag.

Resultaat behandeling

Inhoudsopgave

Vragen?

Bespreek uw vragen 
met één van onze therapeuten.
Maak een afspraak voor een 1e consult:
gratis en vrijblijvend.

Stel uw vraag online