Soprano Ice

Heeft u een hekel aan scheren, waxen of epileren? Laat dan uw haren laseren met de Soprano ICE Laser. Laserontharing bespaart u dagelijks een hoop tijd, en geeft een mooie, gladde huid.

Voordelen van ontharen met Soprano ICE laser:

Hoe werkt de Soprano ICE laser?

Soprano ICE is een Diode laser met een golflengte van 810 nanometer, is geschikt voor alle Fitzpatrick huidtypes (1 t/m 6). De laser kan met twee verschillende standen behandelen, de SHR (Super Hair Removal) en HR (Hair Removal) stand.

SHR-methode

De SHR wordt op een bewegende manier over de huid verplaatst ook wel ‘in-Motion’ genoemd. Door de bewegende techniek, wordt de huid geleidelijk opwarmt en geeft de laser geleidelijk meerdere subtiele lichtstraaltjes af aan alle haarfollikels in het behandelde gebied. Doordat de huid geleidelijk opwarmt zal die de haarfollikel effectief beschadigen maar, geen letsel aan de omringende huid veroorzaken.
Door de bewegende techniek zal de behandeling snel en comfortabel zijn. De SHR stand zorgt er voor dat het laseren van je haren met deze machine vrijwel pijnloos is. U kunt wat ‘’speldenprikjes’’ en warmte op de huid ervaren.

HR-methode

Bij de HR stand wordt er gelaserd middels afzonderlijke flitsen waarbij iedere flits op een nieuw stukje huid binnen het behandelgebied wordt gezet.

Tijdens en na de behandeling:

Voor de Soprano ICE laser is het van belang dat er geen zichtbare haren aanwezig zijn op de huid. Het is belangrijk dat de haren op de dag van de behandeling worden geschoren. Om de laserstralen goed te geleiden in de huid wordt er bij de Soprano Ice gebruik gemaakt van gel op waterbasis. Deze wordt voor het starten van de behandeling op de huid aangebracht.

Gedurende de behandelkuur is het van belang de huid goed beschermen met minstens SPF30 wanneer deze wordt blootgesteld aan zonlicht. Het is beste als de huid iedere twee uur opnieuw wordt ingesmeerd met zonnebrandcrème.

Inhoudsopgave

Vragen?

Bespreek uw vragen 
met één van onze therapeuten.
Maak een afspraak voor een 1e consult:
gratis en vrijblijvend.

Stel uw vraag online