Gentle Max Pro

Heeft u een hekel aan scheren, waxen of epileren? Laat dan uw haren laseren met de Gentle Max Pro bij een van onze klinieken. Laserontharing bespaart u dagelijks een hoop tijd, en geeft een mooie, gladde huid.

Voordelen van ontharen met Gentle Max Pro:

Hoe werkt de Gentle Max Pro?

De Gentle Max Pro maakt gebruik van twee type lasers, Alexandrite 755 nanometer en de Nd:YAG 1064 nanometer. Hierdoor is deze laser geschikt om alle Fitzpatrick huidtypes (1 t/m 6) te behandelen. De Alexandrite laser schiet op het chromofoor melanine, deze laser wordt gebruikt bij lichte huidtypes. De Nd:YAG laser schiet op het chromofoor hemoglobine waardoor het voedende bloedvaatje van de haar wordt vernietigd. De Nd:YAG laser is de gouden standaard bij laserontharing voor de donkere huid.

De Gentle Max Pro heeft verschillende spotsizes, hierdoor kan de therapeut elk gebied juist behandelen. Doordat de Gentle Max Pro een koeling heeft wordt de huid gelijk tijdens de behandeling gekoeld. Hierdoor wordt de verhitting die in de huid plaatsvindt geminimaliseerd en zal de behandeling aangenamer voelen.

Tijdens en na de behandeling

Een aantal dagen voor de behandeling kunt u de haartje scheren. Hierdoor zullen er kleine haartjes zichtbaar zijn wanneer u de behandeling heeft (1a 2 mm). De therapeut kan dan gelijk zien of de laser de juiste reactie op de haartjes heeft. Op deze manier weet de therapeut welke instellingen gebruikt moeten worden om de haartjes te elimineren.

Door het ingebouwde koelsysteem van de Gentle Max Pro zal het pijnlijke gevoel tijdens het laseren worden geminimaliseerd. Het gevoel van het laseren is te vergelijken met een elastiekje die tegen de huid aanschiet of een speldenprik. Tijdens de behandeling komt er veel warmte in de huid waardoor de huid warm kan aanvoelen. Gedurende en na de behandeling wordt de huid gekoeld door het koelsysteem van de laser of coldpacks. Dit zorgt ervoor dat de warmte zo snel mogelijk uit de huid wordt gehaald. Daarnaast geldt, zoals bij al onze lasers: gedurende de behandelkuur de huid goed beschermen met minstens SPF30. Herhaal dit wanneer u wordt blootgesteld aan de zon iedere twee uur, gedurende de dag.

Inhoudsopgave

Vragen?

Bespreek uw vragen 
met één van onze therapeuten.
Maak een afspraak voor een 1e consult:
gratis en vrijblijvend.

Stel uw vraag online