Splendor X laser

Heeft u een hekel aan scheren, waxen of epileren? Laat dan uw haren laseren met de Splendor X bij een van onze klinieken. Laserontharing bespaart u dagelijks een hoop tijd, en geeft een mooie, gladde huid.

Voordelen van ontharen met Splendor X laser:

Hoe werkt de Splendor X laser?

De Splendor X maakt gebruik van twee type lasers, Alexandrite 755 nanometer en de Nd:YAG 1064 nanometer. Hierdoor is deze laser geschikt om alle Fitzpatrick huidtypes (1 t/m 6) te behandelen. Door de twee golflengtes worden ook donkere huidtypes effectief gelaserd.

Daarnaast heeft deze laser een de mogelijkheid om te kiezen in grootte instelbare ronde spotsize, waardoor de behandeling efficiënter en veiliger plaats kan vinden. Tevens beschikt de Splendor X over een koelsysteem verwerkt in de behandelkop, hiermee wordt tijdens het behandelen direct de huid gekoeld, om de verhitting in de huid te minimaliseren en de behandeling aangenamer te maken.

Splendor X laserontharing behandling

Tijdens- en na de behandeling

Om effectief te kunnen behandelen is het voor deze laser van belang dat de haartjes zichtbaar zijn op de huid tot ⅔ mm. Op deze manier kan de reactie van de haren op de laser goed worden gemonteerd zodat de meest optimale behandeling kan worden uitgevoerd.

Laserontharing met de Splendor X is niet pijnloos, maar wel effectief. Door de koeling in de behandelkop wordt het pijnlijke gevoel geminimaliseerd. Het gevoel van het laseren is te vergelijken met een elastiekje die tegen de huid aanschiet of een speldenprik. Tijdens de behandeling komt er veel warmte in de huid waardoor de huid warm kan aanvoelen. Gedurende en na de behandeling wordt de huid gekoeld door het koelsysteem van de laser of coldpacks. Dit zorgt ervoor dat de warmte zo snel mogelijk uit de huid wordt gehaald. Daarnaast geldt, zoals bij al onze lasers: gedurende de behandelkuur de huid goed beschermen met minstens SPF30. Herhaal dit iedere twee uur, gedurende de dag.

Deze laser is de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing is goedgekeurd.

Resultaat behandeling

Inhoudsopgave

Vragen?

Bespreek uw vragen 
met één van onze therapeuten.
Maak een afspraak voor een 1e consult:
gratis en vrijblijvend.

Stel uw vraag online