Duetto MT EVO laser

Heeft u een hekel aan scheren, waxen of epileren? Laat dan uw haren laseren met de Duetto MT EVO laser bij een van onze klinieken. Laserontharing bespaart u dagelijks een hoop tijd, en geeft een mooie, gladde huid.

Voordelen van ontharen met Duetto MT EVO

Hoe werkt de Duetto MT EVO

De Duetto MT EVO maakt gebruik van twee type lasers, de Alexandrite van 755 nanometer en de Nd:YAG van 1064 nanometer. Met zijn 3.7kVa vermogen is deze laser één van de krachtigste lasers ter wereld. Hierdoor is deze laser geschikt om alle Fitzpatrick huidtypes (1 t/m 6) te behandelen. Tevens beschikt de Duetto MT EVO over een koelsysteem dat verwerkt zit in de behandelkop, hiermee wordt tijdens het behandelen de huid direct gekoeld om de verhitting in de huid te beperken en de behandeling aangenamer te maken. Door de koeling van de opperhuid wordt de kans op verbranding geminimaliseerd. Om effectief te kunnen behandelen is het voor deze laser van belang dat de haartjes zichtbaar zijn tot ⅔ mm op de huid. Op deze manier kan de reactie van de haren op de laser goed worden gemonitord zodat de meest optimale behandeling kan worden uitgevoerd.

Daarnaast heeft Duetto MT laser verschillende spotsizes om te gebruiken. Doordat er met verschillende spotsizes gewerkt kan worden zal de behandeling nauwkeurig en effectief zijn.

Tijdens- en na de behandeling

Laserontharing met de Duetto MT EVO is niet pijnloos, maar door de koeling zal de behandeling minder pijnlijk worden ervaren. Het gevoel is te vergelijken met een elastiekje die tegen de huid aanschiet of een speldenprikje. Tijdens de behandeling komt er veel warmte in de huid wat ook kan zorgen dat de huid warm aanvoelt. Na de behandeling kan de huid gekoeld worden met een coldpack om verlichting te geven. Het is belangrijk om voor de intake de haartjes te laten staan, zodat de huidtherapeut weet met welke haren zij te maken heeft. Op basis hiervan kunnen de juiste instellingen worden bepaald zodat de behandeling direct effectief is. Daarnaast geldt, zoals bij al onze lasers: gedurende de behandelkuur de huid goed beschermen met minstens SPF30. Herhaal dit om de twee uur gedurende de dag.

Resultaat laserbehandeling

Inhoudsopgave

Vragen?

Bespreek uw vragen 
met één van onze therapeuten.
Maak een afspraak voor een 1e consult:
gratis en vrijblijvend.

Stel uw vraag online